Intrainingsdag ouderbegeleiding Druk & Dwars voor de professional

Intrainingsdag ouderbegeleiding Druk & Dwars voor de professional

Op dinsdag 24 april vindt van 10.00 uur tot 16.00 uur een intrainingsdag van Druk & Dwars plaats. Tijdens de dag wordt het protocol van Druk&Dwars behandeld zodat de deelnemers in staat zijn om de ouderbegeleiding van Druk & Dwars te geven in de praktijk. De training vindt plaats in de Brugsmaborg van de Hanzehogeschool, Zernikeplein 9 te Groningen. Een lunch wordt door ons verzorgd.

Als een deelnemer zowel de training heeft gevolgd als een trainingsronde in de praktijk heeft gegeven ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname. Op basis van het bewijs van deelname kan de deelnemer zijn/haar deelname laten registeren in de vrije ruimte van de SKJ-accreditatie.

De intrainingsdag bestaat grofweg uit 2 delen. Het eerste deel gaat over de achtergrond en rationale van het project Druk & Dwars. Het tweede deel bestaat uit het doornemen van de methode. De training is bedoelde voor iedereen die werkzaam is in het werkveld en geïnteresseerd is om de training te gaan geven in de toekomst. Daarnaast is de training bedoeld voor hen die geïnteresseerd zijn in het protocol van Druk & Dwars.

De training is gratis voor deelnemers die de training gaan geven in het kader van het Druk & Dwars project voor de overige deelnemers bedragen de kosten 125,- inclusief lunch en het boek ‘ADHD: Macht en Misverstanden’ geschreven door Laura Batstra.

Zijn er belangstellende binnen de gemeentes: Haren, Groningen, DAL en Stadskanaal dan kunnen ze zich opgeven via: e.v.hondebrink@pl.hanze.nl

Druk&Dwars