23 januari 2017

10:00 – 16:00

Zernikeplein 9, Groningen

Op dinsdag 23 januari organiseert het team van Druk&Dwars een trainingsdag voor professionals: ‘Train de Trainer’.

De training is bedoeld voor professionals die de ouderbegeleiding van Druk&Dwars willen geven. Daarnaast kan de training ook gevolgd worden door professionals om meer kennis en vaardigheden te ontwikkelen rondom drukke en dwarse kinderen en ADHD.

De kosten bedragen 25,- euro per persoon dit is inclusief de catering. De training is gratis voor de professionals die na het volgen van de training ook daadwerkelijk de ouderbegeleiding gaan geven. De training vindt plaats van 10:00 uur tot 16:00 op het Zernikecomplex in Groningen.

Belangstellende binnen de gemeentes: Haren, Groningen, DAL en Stadskanaal kunnen zich aanmelden.

23 januari 2017

Avond

Delfzijl

Op dinsdag 23 januari 2018 start een nieuwe oudercursus in de DAL-gemeenten (Delfzijl, Appingedam, Loppersum).

Heb jij als ouder tijdens de opvoeding te maken met druk en dwars gedrag van uw kind(eren) en ervaart u daardoor veel opvoedstress? Dan is deze training wellicht geschikt voor jou.

Soms kunnen kleine veranderingen in de dagelijkse bezigheden van het gezin, al tot oplossingen leiden. Hierdoor kan opvoedstress afnemen en kan ook het kind zich minder druk en dwars gaan gedragen.

De ouderbegeleiding van Druk en Dwars richt zich op ouders van kinderen tussen de 4 en 12 jaar met milde gedragsproblematiek. Samen met een professional zal u kijken naar uw thuissituatie en worden er gedurende de groepstraining verschillende handvatten toegereikt die eenvoudig toepasbaar zijn in uw thuissituatie.

Klik hier voor meer informatie.